Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşayan birini gülerken görmek

Rüyada yaşayan birini gülerken görmek

Rüyada yaşayan birini gülerken görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına inanılır.

Rüyada yaşayan birini gülerken gördüyseniz:

  • Hiç istemediğiniz konularda bazı sözler vermeniz, bazı anlaşmalara varmanız veya belli bir yoldan gitmeniz beklenebilir.

Rüyada yaşayan birini gülerken görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına, engellerin aşılacağına, gözyaşının kuruyacağına yorulur.

Rüyada yaşayan bir insanı ölmüş görmek hastalıklarının biteceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, neşeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta birini yaşarken görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına inanılır.

Rüyada yaşayan birinin tabutunu görmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine rivayet eder.

Rüyada yaşayan bir insanın öldüğünü görmek küslükleri gidereceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, böylelikle yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada yaşayan kişinin öldüğünü duymak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, adının ve şanının yürüyeceğine delalettir.

Rüyada yaşayan arkadaşının öldüğünü görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına alamet eder.

Rüyada yaşayanı ölmüş görmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments