Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terör olayı görmek

Rüyada terör olayı görmek

Rüyada terör olayı görmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ondan şifa göreceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, yüzünde güller açacağına inanılır.

Rüyada terör olayı gördüyseniz:

  • Bazı konularda sınırlarınızı çizmeniz gerekiyor.

Rüyada terör olayı görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada terör olayları görmek yetki sahibi olacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına delalettir.

Rüyada terör eylemi görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada terör saldırısından kaçmak çekilen çilelerin sona ereceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, saygısını toplayacağına delalet eder.

Rüyada terör saldırısına uğramak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada terörle çatışmak şansın yaver gideceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına, dolayısıyla geleceğine delalettir.

Rüyada terörle savaşmak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada terörden kaçmak haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments