Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşadığın bir olayı görmek

Rüyada yaşadığın bir olayı görmek

Rüyada yaşadığın bir olayı görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşadığın bir olayı gördüyseniz:

  • Bazı ufak sağlık problemleriniz olabilir.

Rüyada yaşadığın bir olayı görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşanmış bir olayı görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada olay çıkarmak hayallerin gerçekleştirileceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine inanılır.

Rüyada garip olaylar görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, sağlık sorunun kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir olaydan kaçmak eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada terör olayı görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada doğa olayı hortum görmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, erken evlilik yapacağına delalet eder.

Rüyada olay çıktığını görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, herkesin takdirinin toplanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments