Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaş yemiş görmek

Rüyada yaş yemiş görmek

Rüyada yaş yemiş görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaş yemiş gördüyseniz:

  • Farkında olmasanız da insanlar söylediklerinizi ciddiye alıyorlar.

Rüyada yaş yemiş görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına inanılır.

Rüyada yemiş yediğini görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, yokluğun biteceğine işaret eder.

Rüyada yemiş incir görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze yemiş görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan yemiş koparmak onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada yemiş topladığını görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine delalet eder.

Rüyada yemiş ağacı dikmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yemiş koparmak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments