Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oturduğun evi görmek

Rüyada oturduğun evi görmek

Rüyada oturduğun evi görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, gelirinin de garanti altında olacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, kazancın sürekli artacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine yorulur.

Rüyada oturduğun evi gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce dinlemelisiniz.

Rüyada oturduğun evi görmek refah düzeyinin artacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, geleceğine inanılır.

Rüyada denize karşı evde oturmak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçeli evde oturmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada ev alıp oturmak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada eski evde oturmak hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık evde oturmak sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada kiralık evde oturmak zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına rivayet eder.

Rüyada oturduğu evi boş görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments