Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden yaş pasta almak

Rüyada birinden yaş pasta almak

Rüyada birinden yaş pasta almak kazancının da azalacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, icat yapacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada birinden yaş pasta almak gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizi, müşterilerinizi ya da farklı başlıklardaki maddi konuları ilgilendiren haberler ortaya çıkabilir.

Rüyada yaş pasta yaptığını görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına delalet eder.

Rüyada yaş pasta ve mum görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına inanılır.

Rüyada yaş pasta kesmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet eder.

Rüyada yaş pasta görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine inanılır.

Rüyada yaş pasta tatlı görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına delalettir.

Rüyada yaş pasta yaptırmak zenginlik içinde olacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok para kazanacağına delalettir.

Rüyada pembe yaş pasta görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına yorulur.

Rüyada yaş pasta istemek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments