Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaş günü görmek

Rüyada yaş günü görmek

Rüyada yaş günü görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, her istediğini alabileceğine, maddi gücünün yerine geleceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, mal kaybına uğrayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yaş günü gördüyseniz:

  • Yüzleşilmesi gereken durumlar varsa, ertelemekte fayda var.

Rüyada yaş günü görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, güzel günler için yaşayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada yaş günü kutlamak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına, buna rağmen kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada yaş günü pastası görmek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, şükredeceğine delalettir.

Rüyada kıyamet gününü beklemek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına delalettir.

Rüyada ölüm gününü öğrenmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada günün doğuşunu görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, umutlarının yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada doğum günü pastası üflemek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, prestij kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada nikah günü görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments