Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüm gününü öğrenmek

Rüyada ölüm gününü öğrenmek

Rüyada ölüm gününü öğrenmek bir süre bu durumun devam edeceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine işarettir.

Rüyada ölüm gününü öğrenmek gördüyseniz:

  • Bırakın her şey kendi hızında ilerlesin.

Rüyada ölüm gününü öğrenmek her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada öleceği günü öğrenmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüm tarihini öğrenmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, gelirinin artacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine işaret eder.

Rüyada kış günü görmek çok büyük başarı kazanacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına inanılır.

Rüyada annenin doğum gününü görmek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dogum günü pastası görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına yorulur.

Rüyada kıyamet gününün koptuğunu görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine yorulur.

Rüyada altın günü görmek çalışıyorsa terfi alacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments