Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım anahtar görmek

Rüyada yarım anahtar görmek

Rüyada yarım anahtar görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada yarım anahtar gördüyseniz:

  • Bazı konularda sular ısınıyor olabilir.

Rüyada yarım anahtar görmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yarım bardak çay içmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına yorulur.

Rüyada yarım şeftali görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yarım seccade görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, çok üzüntü duyulacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yarım elma vermek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada yarım araba görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarım vücut görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine rivayet eder.

Rüyada yarım sigara görmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments