Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım yılan görmek

Rüyada yarım yılan görmek

Rüyada yarım yılan görmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yarım yılan gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik adımlarınızın, uzun vadeli planlarınızı ya da uzun zamandır devam eden bazı işlerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada yarım yılan görmek mutlu ve sağlıklı olacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yarım para görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine delalet eder.

Rüyada yarım ekmek almak sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yarım muz görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  alamet eder.

Rüyada yarım vücut görmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yarım limon görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, sonra kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada yarım insan vücudu görmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına alamet eder.

Rüyada gelinliği yarım giymek her istediğini elde edeceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, kötü günlerin geride kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments