Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişman olup ağlamak

Rüyada pişman olup ağlamak

Rüyada pişman olup ağlamak doğru haber almaya, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına işaret eder.

Rüyada pişman olup ağlamak gördüyseniz:

  • Köklü değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada ağlamak pişman olmak anne baba duaları alınacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya tabir olunur.

Rüyada pişmanlıktan ağlamak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına inanılır.

Rüyada pişman olup ağlamak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzülmek pişmanlık duymak kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, yüzünün de güleceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin pişman olduğunu görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine delalettir.

Rüyada içki içip pişman olmak rahatının yerine geleceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada birini öldürüp pişman olmak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilisinin pişman olduğunu görmek güzel ve hayırlı günler geçireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments