Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yapma kelebek görmek

Rüyada yapma kelebek görmek

Rüyada yapma kelebek görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yapma kelebek gördüyseniz:

  • Araştırıp soruşturmadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada küçük kelebek görmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına işarettir.

Rüyada kelebek resmi çizmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine yorulur.

Rüyada kelebek bıçak görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurt kelebek görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırtılın kelebeğe dönüştüğünü görmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, işiyle nam salacağına delalet eder.

Rüyada kelebeğin uçtuğunu görmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada kelebek şekli görmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor kelebek görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments