Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebeğin uçtuğunu görmek

Rüyada kelebeğin uçtuğunu görmek

Rüyada kelebeğin uçtuğunu görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, gönlünün ferahlayacağına inanılır.

Rüyada kelebeğin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili konularda bütçenizi aşmamalısınız.

Rüyada kelebek uçtuğunu görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, zenginliğe kavuşacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada uçmayan kelebek görmek maddi açıdan nefes alınacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçuşan kelebek görmek mali krize gireceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine alamet eder.

Rüyada uçan kelebekler görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada kelebeğin uçtuğunu görmek başarılarının takdir edileceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada kelebek uçurmak korkularından, kötü duygularından arınacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan kelebek görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada kelebeklerin uçtuğunu görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments