Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden beyaz gül almak

Rüyada ölüden beyaz gül almak

Rüyada ölüden beyaz gül almak yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, borcunun da hafifleyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada ölüden beyaz gül almak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda dikkatli davranın.

Rüyada ölüden beyaz gül almak kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü güler yüzlü görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü gülerek görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, değer göreceğine inanılır.

Rüyada ölüyü gülüyor görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü bir insanı gülerken görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birini gülerken görmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, kalp kıracağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü gülerken görmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına delalettir.

Rüyada ölü gülerken görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments