Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gül almak

Rüyada beyaz gül almak

Rüyada beyaz gül almak yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına inanılır.

Rüyada beyaz gül almak gördüyseniz:

  • Planlarınızı detaylı yapmadıysanız, bazı kişiler kafanızı karıştırabilir veya sizi hırpalayabilir.

Rüyada bir erkekten beyaz gül almak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına inanılır.

Rüyada birinin elinde beyaz gül görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gül buketi görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kırmızı gül görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ve mor gül görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gonca gül görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Rüyada kırmızı beyaz gül görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, kendini yiyip bitireceğine inanılır.

Rüyada beyaz ve kırmızı gül görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments