Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yapıldığını görmek

Rüyada yapıldığını görmek

Rüyada yapıldığını görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, ömrünün uzun olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, kolaylık sağlayacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine inanılır.

Rüyada yapıldığını gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalı, ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada köfte yapıldığını görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvaletini yapıyor görmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstüne çiş yapıldığını görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamur işi yapıldığını görmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, moral bulacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada temizlik yapıldığını görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına işarettir.

Rüyada mantı yapıldığını görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, engel teşkil edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada yapı yapmak işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yapıştırıcı almak problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments