Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvaletini yapıyor görmek

Rüyada tuvaletini yapıyor görmek

Rüyada tuvaletini yapıyor görmek bütçesinin küçüleceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvaletini yapıyor gördüyseniz:

  • Bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların sizin yararınıza olup olmadığı üzerine gereğinden fazla düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada tuvaletini yapıp temizlemek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına yorulur.

Rüyada tuvalet yapıldığını görmek her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, hastalıkların şifa bulacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada tuvaletini yapıyor görmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine delalet eder.

Rüyada tamir yapılan ev görmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına delalettir.

Rüyada köprü yapıldığını görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kişinin şifa bulacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına işarettir.

Rüyada doğum yapıp emzirmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, ayrılık yaşanacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada yapı yapmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına işarettir.

Rüyada yeni yapılmış boş ev görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, kötü düşmana, yüzüne kan geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments