Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış buğday görmek

Rüyada yanmış buğday görmek

Rüyada yanmış buğday görmek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, zor günlerden geçeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada yanmış buğday gördüyseniz:

  • Aynı zamanda tutkulu ilişkiler kurabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada yanmış buğday görmek kişisel problemlerini çözeceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, imkân sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada buğday tarlasına girmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine delalettir.

Rüyada denizde buğday görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada buğday ekin tarlası görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada diş buğdayı görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada buğdaya basmak ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, pişmanlığa, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada buğday depolamak yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday yakmak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments