Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğdaya basmak

Rüyada buğdaya basmak

Rüyada buğdaya basmak istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada buğdaya basmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili işleri tamamlamanız, problemli yerleri düzeltmeniz gerekiyor.

Rüyada buğdaya basmak dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına delalettir.

Rüyada mezarlara basmak sevilen bir kişiye yardım edileceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine işarettir.

Rüyada yağ basmak uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına alamet eder.

Rüyada hamur basmak sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına yorulur.

Rüyada boka basmak sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kana basmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına alamet eder.

Rüyada sırta basmak zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev ziline basmak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine, farklı şeyler deneyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments