Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmaktan kurtulmak

Rüyada yanmaktan kurtulmak

Rüyada yanmaktan kurtulmak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, çoluk çocuğa karışacağına, güzel işler yapacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanmaktan kurtulmak gördüyseniz:

  • Olmasını çok istediğiniz şeyleri elde etmenize yardım edebilecek ilginç olaylar yaşanabilir.

Rüyada yanmaktan kurtulmak bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, daima secde ve şükür edeceğine işarettir.

Rüyada elleri yanmak hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, makbul olan şeylere inanılır.

Rüyada ateş yanmak yaşanan ayrılıkların biteceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sigarayla yanmak doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sudan yanmak uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, yeni işler yapılacağına inanılır.

Rüyada lavda yanmak zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kömür gibi yanmak gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, güzel bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada alevler içinde yanmak başarıları ile konuşulacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments