Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada badem ağacına çıkmak

Rüyada badem ağacına çıkmak

Rüyada badem ağacına çıkmak anlayışlı bir kısmet çıkacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, onu darda bırakmayacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına delalet eder.

Rüyada badem ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Para sorununuz yoksa elinize ekstradan paralar geçebilir.

Rüyada badem ağacına çıkmak parasız ve ekmeksiz kalacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada badem ağacı çiçeği görmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada çağla badem ağacı görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan yeşil badem toplamak kapanan bütün kapıların açılacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan badem yemek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada ağaçta badem görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada badem ağacının çiçek açtığını görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçtan badem toplamak depresyona gireceğine, hanesine güneş doğacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments