Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanık pide görmek

Rüyada yanık pide görmek

Rüyada yanık pide görmek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada yanık pide gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada yanık pide görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine işarettir.

Rüyada ıspanaklı pide görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük pide görmek işlerinin çok yolunda gideceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pastırmalı pide görmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına yorulur.

Rüyada kıymalı pide yaptırmak haksızlığa uğrayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine delalettir.

Rüyada pide hamuru görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada peynirli pide yemek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmek pide görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments