Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanık ten görmek

Rüyada yanık ten görmek

Rüyada yanık ten görmek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, zahmetinin çoğalacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine yorulur.

Rüyada yanık ten gördüyseniz:

  • Partnerlerinizle maddi sorumluluklar veya maddi başlıklı konularda daha dürüst olunması gerektiğine dair sohbetleriniz artabilir.

Rüyada yanık ten görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tenini esmer görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tende leke görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada kadının tenasul uzvu görmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ten çorap almak endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada ten rengi çorap giymek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine tabir olunur.

Rüyada ten rengi ince çorap görmek parasız günler geçireceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına delalet eder.

Rüyada ten rengi külotlu çorap görmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments