Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanık deri görmek

Rüyada yanık deri görmek

Rüyada yanık deri görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, şansının ve bahtının döneceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanık deri gördüyseniz:

  • Eğlenmenizi engelleyen kişilere izin vermeyin.

Rüyada yanık deri görmek duaların kabul olacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine yorulur.

Rüyada yanık tatlı yemek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yanık börek görmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, rahatının ve gelirinin artacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü yanık görmek şeref ve rütbeye, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada yanık ekmek görmek büyük atılımlar yapacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına işaret eder.

Rüyada yanık kuran görmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücut yanığı görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının elini yanık görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments