Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanık balık görmek

Rüyada yanık balık görmek

Rüyada yanık balık görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına inanılır.

Rüyada yanık balık gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da anlaşmaları diğerlerini değil, kendinizi tatmin edecek şekilde değiştirmeniz gerekebilir.

Rüyada yanık balık görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün yanık olduğunu görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birini yanık görmek düşmanından uzak olacağına, karlı işler yapacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına rivayet eder.

Rüyada yüz yanığı görmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına alamet eder.

Rüyada ellerini yanık görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına alamet eder.

Rüyada yanık insan görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanık kömür görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, muradının gerçekleşeceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde yanık izi görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments