Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangını görmek

Rüyada yangını görmek

Rüyada yangını görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, husumetlerin başgöstereceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, birikim yapılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına işarettir.

Rüyada yangını gördüyseniz:

  • Olayların korkunç hal almaması için sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Rüyada yangına gitmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada samanlık yangını görmek üstünlük elde edeceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, yeni denemelerde bulunacağına yorulur.

Rüyada yangın söndürme tüpü görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada dumansız yangın görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde yangın görmek hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yangını söndürdüğünü görmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada araba yangın görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Rüyada kor yangın görmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments