Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangın ve kar görmek

Rüyada yangın ve kar görmek

Rüyada yangın ve kar görmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yangın ve kar gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenerek yapacağınız bir şey büyük beğeni kazanabilir.Eğer işi hafife almaz da üzerine giderseniz ilerde çok önemli olabilecek bazı gelişmeler başlayabilir.

Rüyada yangın ve kar görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, beklenilen takdiri alacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yangın ve deprem görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, çabalarının boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada okulda yangın görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, maddi gücünün de daimi olacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yangın yandığını görmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada yangından kaçtığını görmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, işinde büyük başarılar alacağına delalet eder.

Rüyada kendi evinde yangın görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşuda yangın görmek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, günden güne kazancının artacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada işyerinin yangın görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments