Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangın yandığını görmek

Rüyada yangın yandığını görmek

Rüyada yangın yandığını görmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yangın yandığını gördüyseniz:

  • Sizinle benzer düşüncelere sahip kişilerle iiş birliğine girmeniz belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada yangın yandığını görmek kısmetlerinin de kapanacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine delalettir.

Rüyada yangında birinin yandığını görmek kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yangında evinin yandığını görmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada yangında yandığını görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine rivayet eder.

Rüyada yangın söndüğünü görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine inanılır.

Rüyada suyla yangın söndürmek onu doyasıya yaşayacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, malının ve kazancının tam olacağına inanılır.

Rüyada yangın ve deprem görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına inanılır.

Rüyada yangın cıkmak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments