Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanarak ölüm görmek

Rüyada yanarak ölüm görmek

Rüyada yanarak ölüm görmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine inanılır.

Rüyada yanarak ölüm gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiyi eleştirmeye kalktığınızda kendinizi kontrol edemeyip kırıcı sözler sarfedebilirsiniz.

Rüyada yanarak ölüm görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanan lambalar görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanan odun sobası görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanan bir kadın görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine alamet eder.

Rüyada yanan saç görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine delalettir.

Rüyada yanan kor görmek başının belaya girmeyeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yanan tandır görmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına tabir olunur.

Rüyada yanan bir eşya görmek esenleyeceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments