Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan bir eşya görmek

Rüyada yanan bir eşya görmek

Rüyada yanan bir eşya görmek çok büyük hayır duaları alacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, işi ile gündeme geleceğine, gönlünün ferahlayacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, rakiplerini yeneceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan bir eşya gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alma eğilimindesiniz.

Rüyada yanan bir eşya görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, hayatını yoluna sokacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanan eşya görmek esenleyeceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada başbakanla yan yana olmak işlerin çok iyiye gideceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, borçların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan fare görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, variyetini çoğaltacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanan birini kurtarmak sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada yan yana yatmak başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bir erkek yan yana oturmak aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanan perde görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, temize çıkacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments