Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan yatak görmek

Rüyada yanan yatak görmek

Rüyada yanan yatak görmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, hoş olaylar yaşayacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına inanılır.

Rüyada yanan yatak gördüyseniz:

  • İş hayatınız hızlı şekilde ilerliyor, imajınız güçleniyor ya da yıldızınız parlıyor.

Rüyada yanan yatak görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yatak yanarken görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada yanan kor görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, zor zamanların sona ereceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına alamet eder.

Rüyada yanan ateşin söndüğünü görmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yanan baca görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada yanan birine su dökmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına işarettir.

Rüyada yanarak ölmüş insan görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada annemi yanarken görmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, büyük maddi kayıp verileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments