Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan odunu söndürmek

Rüyada yanan odunu söndürmek

Rüyada yanan odunu söndürmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanan odunu söndürmek gördüyseniz:

  • Bazı terslikler gerçekleşebileceğinden, mümkünse yeni birşey almamaya özen gösterin.

Rüyada yanan odunu söndürmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, gelirinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan odunları söndürmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada odun ateşi söndürmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, iş hayatının düzeleceğine, çok para kazanacağına delalettir.

Rüyada odun söndürmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanan arabayı söndürmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada evde yanan ateşi söndürmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanan camiyi söndürmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yanan birini söndürmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments