Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan taş görmek

Rüyada yanan taş görmek

Rüyada yanan taş görmek eşiyle bahtiyar olacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, onların başarıları ile övüneceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına delalettir.

Rüyada yanan taş gördüyseniz:

  • Şüpheleri gidermek için daha fazla soru sormak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada yanan taş görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınıf arkadaşıyla yan yana oturmak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının yanarak öldüğünü görmek çok başarılı işlere girileceğine, dolayısıyla geleceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada bir erkekle yan yana yatmak yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, başa iş açacağına delalettir.

Rüyada cehennemde yananları görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneyi yanarken görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta yanan mum görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, tüm keyfinin kaçacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada yanarak ölüm görmek sorunlarını aşacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments