Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odun söndürmek

Rüyada odun söndürmek

Rüyada odun söndürmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada odun söndürmek gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapmanızı sağlayacak grup aktivitelerine katılabilirsiniz.

Rüyada yanan odunları söndürmek insanlar arasında yüceleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına inanılır.

Rüyada odun söndürmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanan odunu söndürmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada odun ateşi söndürmek adının ve şanının yürüyeceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, yollarını ayıracağına yorulur.

Rüyada yangını hortumla söndürmek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine delalettir.

Rüyada evdeki yangını söndürmek aile bireylerinin arasının açılacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir yangını söndürmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, çeşitleneceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıldızların söndüğünü görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments