Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan birini kurtarmak

Rüyada yanan birini kurtarmak

Rüyada yanan birini kurtarmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, özlemelerin son bulacağına inanılır.

Rüyada yanan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz insanın ya da insanların yanında huzur arayın.

Rüyada yanan insanı kurtarmak belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanan evden birini kurtarmak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yanan birini kurtarmak sağlığının da bozulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yanan kediyi kurtarmak ondan şifa göreceğine, güç alacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, koltuğunun yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanan yılan görmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada yanan taş görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada yanan kazan görmek işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, birikim yapılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yanan kuşlar görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments