Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi yanarken görmek

Rüyada kediyi yanarken görmek

Rüyada kediyi yanarken görmek başı sıkışanın derdine çare bulacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, huzursuz olacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Rüyada kediyi yanarken gördüyseniz:

  • İşleri farklı şekilde halletme biçimlerinin farkına varmanız, gelecekte işleri yapma şeklinizi değiştirmenize neden olabilir.

Rüyada kediyi yanarken görmek sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına tabir olunur.

Rüyada yanan kediyi kurtarmak hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada yanan kedi görmek ticaretin açılacağına, mutluluktan havalara uçacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına alamet eder.

Rüyada yanan beyaz mum görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Rüyada yanan ateşin söndüğünü görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya işarettir.

Rüyada sevdiğinle yan yana oturmak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, çok yorulacağına işaret eder.

Rüyada yanan kablo görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanan güvercin görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments