Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda kayıkla gezmek

Rüyada suda kayıkla gezmek

Rüyada suda kayıkla gezmek her istediğini alabileceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına delalettir.

Rüyada suda kayıkla gezmek gördüyseniz:

  • Kendinizi politik davranmanızı gerektirecek olayların içinde bulabilirsiniz.

Rüyada suda kayıkla gezmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada kayıkla denizde gezmek işlerinin hemen hallolacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz üzerinde kayıkla gezmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, de zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada nehirde kayıkla gezmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde kayıkla gezmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına inanılır.

Rüyada derede kayıkla gezmek başarının ve mutluluğun geleceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde kayıkla gezmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine alamet eder.

Rüyada gölde kayıkla gezmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments