Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan kandil görmek

Rüyada yanan kandil görmek

Rüyada yanan kandil görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanan kandil gördüyseniz:

  • Uyarı veren konuları önemsemelisiniz.

Rüyada yanan kandil görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada kandili görmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, dertlerine derman arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kandil namazı kılmak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, sıkılacağı bir haber almaya, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada kandil mesajı almak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine işaret eder.

Rüyada kandil simidi yemek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, sıkıntılarından arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada berat kandili görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine rivayet eder.

Rüyada miraç kandili görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada kandilde oruç tutmak kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments