Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada miraç kandili görmek

Rüyada miraç kandili görmek

Rüyada miraç kandili görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada miraç kandili gördüyseniz:

  • Sunumunuzu hafifletmenizde ya da düşük profilde devam etmenizde fayda var.

Rüyada miraç kandili olduğunu görmek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine alamet eder.

Rüyada miraç kandili görmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına rivayet eder.

Rüyada miraç gecesini görmek edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada miraça çıkmak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işarettir.

Rüyada kandil simidi yemek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kandil yakmak çaresiz kalacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, işinin başından ayrılmayacağına alamet eder.

Rüyada kandilde oruç tutmak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kandili görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, rahat bir nefes alacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments