Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berat kandili görmek

Rüyada berat kandili görmek

Rüyada berat kandili görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, statü atlayacağına rivayet eder.

Rüyada berat kandili gördüyseniz:

  • Aklınızı çelmelerine izin vermeyin.

Rüyada berat kandili görmek kendisini korumaya alacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına alamet eder.

Rüyada berat kandilini görmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine yorulur.

Rüyada berat ismini duymak şansın yüze güleceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, kişinin can derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada berat gecesi görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına delalet eder.

Rüyada berat gecesini görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine alamet eder.

Rüyada mevlid kandilini görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kandil yakmak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada miraç kandili olduğunu görmek makamının artacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments