Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanak yanağa görmek

Rüyada yanak yanağa görmek

Rüyada yanak yanağa görmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, istemediği halde borçlanacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına delalet eder.

Rüyada yanak yanağa gördüyseniz:

  • Olaylar sizi işlemez hale getirebilir.

Rüyada yanakta kıl görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, makam ve rütbe edineceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanağını kesmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada yanağından makas almak huzursuz geçen günlerin biteceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanakta ben görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, elindeki malların gideceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada yanağının ısırıldığını görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada yanağını delik görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilini yanağından öpmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, küs kimselerin barışacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine işarettir.

Rüyada birini yanaklarından öpmek diploma ve meslek sahibi olacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments