Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yan komşuyu görmek

Rüyada yan komşuyu görmek

Rüyada yan komşuyu görmek şifa edineceğine, helal rızka sahip olunacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, kişinin can derdine düşeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, kendisi ile gururlanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yan komşuyu gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlendirme gayretinde olmalısınız.

Rüyada yan komşuyu görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yan komşu görmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, sorunların ortadan kalkacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birini yanmış görmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanmış cenaze görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, onların kıymetini bileceğine yorulur.

Rüyada yanmış bacak görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine alamet eder.

Rüyada yanmış kafa görmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine inanılır.

Rüyada uçak yanması görmek başarıya ve zafere doymayacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, hafif ve iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin yanmasını görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments