Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yan komşu görmek

Rüyada yan komşu görmek

Rüyada yan komşu görmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada yan komşu gördüyseniz:

  • Yalnız kalabilirsiniz veya siz yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada yan komşu görmek çok hayır duası alacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yan komşuyu görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, maddi anlamda zayıflayacağına rivayet eder.

Rüyada yanmış kapı görmek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine işaret eder.

Rüyada kolun yanmasını görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, nefsine yenileceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşini yanmış görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin yanına gidememek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına yorulur.

Rüyada okulun yanmasını görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına inanılır.

Rüyada yangin tüpü görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, ticaretin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments