Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulun yanmasını görmek

Rüyada okulun yanmasını görmek

Rüyada okulun yanmasını görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, hak yoluna döneceğine, hayatınızın neşe dolacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okulun yanmasını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin durumunuzu anlamasını bekleyerek ya da durumunuzu anlatabilmek için vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Rüyada okulun yanmasını görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına yorulur.

Rüyada okul yanması görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına alamet eder.

Rüyada yanıp kül olmak iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yan yana uzanmak ağlayacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına işaret eder.

Rüyada yanmış bacak görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeyin yanmasını görmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına inanılır.

Rüyada yanmış yüzük görmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, bazen umutlarını yitireceğine alamet eder.

Rüyada yanliş yola gitmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments