Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış kağıt görmek

Rüyada yanmış kağıt görmek

Rüyada yanmış kağıt görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, küfürlü söze, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına yorulur.

Rüyada yanmış kağıt gördüyseniz:

  • Daha önce anlamamış olmalarını dert etmeyin.

Rüyada yanmış kağıt görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinliğin yanmasını görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, hayıflanacağına tabir olunur.

Rüyada birini yanına çağırmak yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına işarettir.

Rüyada yanmış gömlek görmek atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına delalet eder.

Rüyada yanmış koltuk görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada otların yanmasını görmek rahatının ve ağız tadının kaçacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana yatmak eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada ölünün yanına gitmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments