Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suç görmek

Rüyada suç görmek

Rüyada suç görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, sıkıntının günden güne artacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine işarettir.

Rüyada suç gördüyseniz:

  • Belli kararlarınızı, seçimlerinizi veya anlaşmalarınızı etkileyebilecek ani haberler ya da yeni bilgiler ortaya çıkabilir.

Rüyada cinayetten suçlanmak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yalanla suçlanmak bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir suç işlemek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada adam öldürmekle suçlanmak haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, şansa, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından suçlanmak uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada suçlandığını görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına işaret eder.

Rüyada suç görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada suç işlemek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments