Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yalanla suçlanmak

Rüyada yalanla suçlanmak

Rüyada yalanla suçlanmak uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine inanılır.

Rüyada yalanla suçlanmak gördüyseniz:

  • Enerji, para veya zaman alabilecek konularda bağlayıcı sözler vermeden ya da anlaşmalar yapmadan önce gerekli araştırmaları bizzat siz yapmalısınız.

Rüyada yalanla suçlanmak hileli durumlarla karşılaşılacağını, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, hoşgörülü biri olunacağına işarettir.

Rüyada yalancılıkla suçlanmak rahat bir hayat süreceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada haksız yere suçlanmak işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Rüyada para çalmakla suçlanmak aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına inanılır.

Rüyada suç üstlenmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işaret eder.

Rüyada bir suça ortak olmak yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına rivayet eder.

Rüyada suç işlerken yakalanmak hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına inanılır.

Rüyada suçlandığını görmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments