Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı yakışıklı bir erkek görmek

Rüyada tanımadığı yakışıklı bir erkek görmek

Rüyada tanımadığı yakışıklı bir erkek görmek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı yakışıklı bir erkek gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar sorunsuz ilerleyen bazı iş ya da projelerde aksilikler yaşanırken, bir diğeri ivme kazanabilir.

Rüyada tanımadığın yakışıklı erkek görmek düzeninin sarsılacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığı yakışıklı erkek görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın yakışıklı bir erkek görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına inanılır.

Rüyada tanımadığı yakışıklı bir erkek görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, kendisini eve kapatacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına rivayet eder.

Rüyada yakışıklı erkekle tanışmak ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada yakışıklı bir erkekle konuşmak yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine inanılır.

Rüyada genç yakışıklı erkekle öpüşmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada yakışıklı erkekle dans etmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments