Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi yakışıklı görmek

Rüyada sevgiliyi yakışıklı görmek

Rüyada sevgiliyi yakışıklı görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi yakışıklı gördüyseniz:

  • Size veya başkalarına ait amaçları gerçekleştirme ya da uygulamaya koyma konusunda tereddütleriniz varsa, hiç başlamayın.

Rüyada sevgiliyi yakışıklı görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına delalet eder.

Rüyada yakışıklı sevgili görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi yakışıklı görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada genç yakışıklı erkekle öpüşmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, evlatların hayırsız çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın yakışıklı bir erkek görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakışıklı bir erkeğe sarılmak hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine delalettir.

Rüyada yakışıklı asker görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada yakışıklı erkeği öpmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hem de para kaybettireceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments