Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının cenazesini görmek

Rüyada yakınının cenazesini görmek

Rüyada yakınının cenazesini görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, tüm parasını kaybedeceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, elindekileri de alıp götüreceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada yakınının cenazesini gördüyseniz:

  • Ek gelirler söz konusu olabilir.

Rüyada bir yakınının cenazesini görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada bir yakının cenazesini görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalet eder.

Rüyada yakının cenazesini görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına delalet eder.

Rüyada yakınının cenazesini görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cenazeye gittiğini görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada evden cenaze çıkarmak atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada cenaze töreni görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin cenazesini görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments